FCSB

FCSB ar putea juca pe Ghencea in viitorul apropiat. Totul se decide in Parlament

Un proiect de lege depus in Parlamentul Romaniei ar putea facilita accesul celor de la FCSB pe noul stadion din Bulevardul Ghencea, acolo unde pana acum echipa lui Gigi Becali a primit interzis din partea celor de la Clubul Sportiv al Armatei.

In acest moment a fost depus in Parlament un proiect de lege pentru modificarea Legii Educatiei Fizice si Sportului, initiativa care prevede printre altele si obligarea administratorilor bazelor sportive sa ofere conditii clare si transparente pentru inchirierea acestora.

O initiativa pe marginea careia a reactionat si Gigi Becali, patronul echipei FCSB, acesta fiind direct interesat sa poata inchiria arena din Ghencea.

"Poate ne revenim si noi la normalitate odata. Normal ca vom juca si pe stadionul Steaua daca il vom putea inchiria.

"Ei se tem ca vom umple stadionul, dar asa e normal, ca noi suntem continuatoarea Stelei. Cum sa spui ca ala e obiectiv militar? Ca ei asa spun, ca e obiectiv militar, dar in cate obiective militare merg oamenii?", a declarat Becali pentru Fanatik.ro

Pana acum de la darea in folosinta a arenei din Ghencea pe noul stadion a evoluat doar echipa CSA Steaua in Liga 2, echipa nationala de fotbal a Romaniei si echipa de rugby a clubului militar.



FCSB ar putea juca pe Ghencea in viitorul apropiat. Totul se decide in Parlament