FCSB

FCSB anunta transferul lui Oaida de la Botosani

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

FCSB anunță că a ajuns la un acord cu FC Botosani pentru transferul lui Răzvan Oaidă, care a semnat un contract valabil până la finalul sezonului 2023-2024.

Jucătorul se va alătura lotului nostru începând cu luna iunie, urmând să încheie actuala ediție de campionat la clubul moldav.

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!

Mai jos puteți citi o declarație oferită de mijlocașul în vârstă de 20 de ani în exclusivitate pentru 

"Sunt fericit pentru realizarea acestui transfer. Este un pas important în cariera mea, deoarece vin la cel mai important club din România. Am inima deschisă și sunt dornic de performanță. Îmi doresc foarte mult să confirm așteptările celor care au încredere în mine și să demonstrez că pot fi un jucător important al echipei", a spus Oaida pentru FCSB.ro

PROFIL

Răzvan Oaidă s-a născut pe 2 martie 1998, la Petroșani și a început fotbalul la Atletico Arad, acolo unde a fost coleg cu Dennis Man. În 2014 a fost transferat de Wolverhampton, club la a cărui Academie a activat până în iulie 2016, când s-a mutat la Academia italienilor de la Brescia.

În septembrie 2017 a fost transferat de FC Botoșani, pentru care a strâns, până în prezent, 38 de partide și un gol. De asemenea, tânărul mijlocaș central face parte din lotul echipei naționale Under 21, care s-a calificat la Campionatul European Under 21, care se va desfășura în luna iunie, în Italia.



FCSB anunta transferul lui Oaida de la Botosani