FCSB

FCSB amenintata cu falimentul. Cum arata planul B pentru Becali

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Aflata in proces cu CSA Steaua pentru prejudiciul cauzat de folosirea fara drept a marcii "Steaua" vreme de un deceniu, FCSB este amenintata cu disparitia.

O spune insusi Gigi Becali care admite ca o decizie favorabila celor de la CSA Steaua in procesul in care acestia solicita 37.5 milioane de euro ar echivala cu falimentul echipei FCSB.

Ultimele miscari din anturajul lui Gigi Becali arata intentiile acestuia de a-si asigura continuitatea in eventualitatea pierderii procesului cu Armata, ultimul dintr-o serie lunga de esecuri rasunatoare.

Vasile Geambazi, nepotul preferat al lui Becali, tocmai si-a cedat actiunile de la FCSB dupa o asa-zisa disputa cu Gigi Becali. O "cearta" marunta pe tema numirii antrenorului de la echipa secunda.

Becali a spus ca "Vasi se alinta", dar cei doi au alte planuri si nu sunt nici pe departe in conflict. Recent Geambazi a preluat Academia Clinceni, echipa care trage la promovarea in Liga 1, iar mutarea ar putea urmatoarea miscare a lui Becali, scrie GSP.

Ipoteza vehiculata in acest moment vizeaza o trecere a lui Becali la Clinceni cu cei mai importanti jucatori aflati in acest moment in lotul FCSB. Aceasta numai daca FCSB va pierde procesul cu Armata si va fi obligata la plata uriasului prejudiciu.



FCSB amenintata cu falimentul. Cum arata planul B pentru Becali