FCSB

FCSB amendata de UEFA. Peluza Nord inchisa la returul cu Dunjeska Streda. Becali: "Ce e nebunia asta?"

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial

UEFA a amendat cu 50.000 de euro clubul FCSB din cauza scandarilor rasiste ale fanilor ros-albastri la returul cu Saburtalo din turul 2 preliminar al UEFA Conference League.

O veste care a cazut ca un traznet peste Gigi Becali, mai ales ca relatia lui cu suporterii din peluza nu este una dintre cele mai bune.

"M-am intors in fotbal datorita suporterilor. Nu vreau sa mai platesc bani. Ne-a amendat UEFA cu 50.000 de euro pentru ca au strigat ei ca au boala pe tigani. Ce treaba ai tu sa strigi asa.

"Acum peluza e suspendata, dar jucam cu astia care sunt unguri si cine stie ce o sa mai zica. Poate ne suspenda definitiv si jucam fara suporteri. Ce e nebunia asta?", a tunat Becali la Pro Arena.

FCSB nu este singurul club din Romania fata de care UEFA a aratat o politica de toleranta zero in ceea ce priveste comportamentul fanilor.

Cei de la Sepsi au primit si ei o amenda, e drept, mai mica de 10.000 de euro si obligatia de a lasa 500 de scaune libere la meciul cu Djurgardens. Acestea pot fi ocupate exclusiv de copii.

Aceasta dupa ce fanii covasneni au scandat la returul cu Olimpija Ljubljana ducand mana la piept si apoi spre cer, un gest considerat de UEFA nepotrivit.



FCSB amendata de UEFA. Peluza Nord inchisa la returul cu Dunjeska Streda. Becali: "Ce e nebunia asta?"