FCSB

FCSB a tremurat pentru calificare cu Alashkert. Coman: ”Ne-a fost frica de eliminare”

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Echipa FCSB s-a calificat cu mari emotii in turul 3 preliminar al Europa League dupa ce a pierdut mansa retur a dublei cu Alashkert, locul patru in Armenia sezonul precedent.

Dupa 3-0 in tur, cei de la FCSB au inceput perfect returul de la Giurgiu printr-un gol marcat de Tanase din lovitura de la 11 metri.

Cu 4-0 la general nimeni nu ar fi anticipat ca FCSB va tremura pentru calificare pana dupa pauza.

Marmentini a egalat in minutul 23, dupa care echilibrul numeric al partidei a fost rupt de eliminarea lui Balasa patru minute mai tarziu.

Parca anesteziati cei de la FCSB au incasat alte doua goluri pana la pauza. Acelasi Marmentini a facut 2-1 pentru Alashkert, pentru ca in minutul 45 Galvao sa inscrie din sase metri faza la care apararea ros-albastrilor a fost facuta KO.

Fluierul de final al primei reprize a rasunat izbavitor pentru o echipa FCSB bagata in corzi de un adversar modest.

In partea secunda cei de la FCSB au continuat sa tremure si numai golul lui Coman din minutul 58 a risipit emotiile pentru vicecampioana Romaniei.

”Ne-a fost frica dupa ce am luat acel rosu si ne-au dat golul trei. Am intrat foarte bine montati in repriza secunda, cu gandul de a marca”, a spus Coman dupa meci la Pro x.

Pentru FCSB urmeaza dubla cu Mlada Boleslav din Cehia, un adversar de un cu totul alt calibru decat Milsami Orhei si Alashkert.

”Trebuie sa mergem, sa ne facem jocul. Imi mentin declaratia ca suntem favoriti la calificarea in grupe. Exista oboseala, suntem putini jucatori, dar cred ca am jucat foarte bine in aceasta seara cat sa ne calificam”, a mai spus acelasi Coman.

Caseta tehnica

FCSB: Vlad - Belu, Bălaşa, Cristea, Stan (Salomao '46) - Filip, Ov. Popescu, Vînă - Oaidă, Tănase (Planici '82), Moutinho (Coman '24). Antrenor Bogdan Andone;

Alashkert: Canciarevici - Voskanian, Mkoian, Işkanian, Dagbaşian - Grigorian, Thiago Galvao (Tankov '68), Hairapetian (Şahinian '68) - Coelho Andrade, Marmentini, Nenadovici (Gadimian '75). Antrenor Abraham Kaşmanian.

Cartonaşe galbene: Oaidă '57, Cristea '68 / Işkanian '30, Hairapetian '45+2.

Cartonaşe roşii: Bălaşa '27 / Marmentini '63 (p).

Arbitru: Peter Kralovici.



FCSB a tremurat pentru calificare cu Alashkert. Coman: ”Ne-a fost frica de eliminare”