FCSB

Fanii Stelei: "Gigi, nu scapa sapunul!", "Becali a intrat / Adevarat a intrat"

Majoritatea fanilor Stelei au renuntat la razboiul cu Gigi Becali si au afisat mesaje de sustinere fata de patronul clubului, aflat in aceste momente la puscarie. Au fost, insa, si unii care au dorit sa ii transmita lui Becali ca viata de inchisoare este grea, mai ales la dus.
"Jos Mafia!" si "Free Gigi", au fost doar doua din mesajelele de solidaritate fata de Gigi Becali afisate de suporteri in timpul meciului cu Gloria Bistrita.

Cel mai tare mesaj  a fost: "Gigi, nu scapa sapunul!", urmat de "Becali a intrat / Adevarat a intrat" - cu aluzie la Sarbatorile de Paste.

"Orgolios si uneori ciudat, dar pentru acest abuz trebuie aparat", au mai scris suporterii din tribunele Stadionului Steaua.

In momentul in care un grup restrans de suporteri l-a injurat pe Gigi Becali, tot stadionul a inceput sa huiduie. "Fanii lui Gigi, voi sunteti fanii lui Gigi", au replicat cei 50 de ultrasi.

Jucatorii au fost si ei alaturi de Gigi Becali, intrand pe teren cu un banner prin care isi manifestau afectiunea fata de patron.

Onlinesport


Fanii Stelei: "Gigi, nu scapa sapunul!", "Becali a intrat / Adevarat a intrat"