FCSB

Enceanu, impresionant in prima conferinta la Steaua. Pustiul adus de la Brasov stapaneste bine cuvintele

Rares Enceanu, primul transfer realizat de Steaua sau FCSB, cum se numeste mai nou echipa din Ghencea, a vorbit pentru prima data, luni, despre venirea sa la echipa campioana.

La cei doar 20 de ani ai sai, Enceanu a aratat ca stapaneste bine cuvintele avand un discurs cursiv si extrem de bine articulat. Daca se va descurca la fel de bine cu mingea, Steaua a reusit o lovitura pe piata transferurilor.

"A fost un transfer prin surprindere. Nu ma asteptam ca Steaua sa ma transfere chiar acum. Am avut o discutie cu Astra, dupa care a venit aceasta oferta de la Steaua. N-am mai stat pe ganduri si am acceptat direct. Steaua este cea mai buna, cea mai titrata echipa din Romania si nu cred ca mai trebuie sa stai pe ganduri”, a declarat Enceanu la Oliva Nova, locul unde Steaua s-a cantonat in primul stagiu de pregatire al iernii.

Enceanu a mai spus ca va purta numarul 94, anul sau de nastere, si ca nu se vede pentru moment in niciun fel de concurenta pentru vreun post.

“Eu am venit sa dau totul si sper sa fiu apt. Nu ma gandesc la concurenta. Eu am venit sa cresc si sa ma pregatesc. Am de tras si sa ma integrez in echipa si apoi...”, a mai spus Enceanu.

Acesta a mai declarat ca de la fiecare nou coechipier al sau are cate ceva de invatat.

“Sanmartean si Chipciu erau jucatorii mei preferati de la Steaua. Cel mai bine ma simt in spatele varfului, desi pot juca si in banda. Sper ca Sanmartean si Szukala sa ramana pana la finalul sezonului. Ar fi bine pentru echipa sa ajute la castigarea campionatului”, a completat mijlocasul stelist.



Enceanu, impresionant in prima conferinta la Steaua. Pustiul adus de la Brasov stapaneste bine cuvintele