FCSB

Edi Iordanescu, ultima oara la baza din Berceni a FCSB: “Am venit cu incredere, plec cu dezamagire”. Bombardat cu mesaje din partea lui Becali: “M-am enervat si a trebuit sa ripostez”

Tehnicianul Edi Iordanescu s-a prezentat, luni, la baza din Berceni a celor de la FCSB pentru a-i anunta personal pe jucatori de plecarea sa de la echipa.

“Sunt momente grele, mai ales ca stiu ca venirea mea a generat foarte multe sperante pentru toti. Am creat iluzii, dar din pacate lucrurile au luat-o intr-o directie pe care nu am mai putut-o controla.

“Daca depindea de mine si lucrurile se puteau face asa cum eu cred ca trebuie sa se faca intr-un loc profesionist, atunci cu siguranta nu se putea pune problema sa plec. Sunt dezamagit pentru ca am crezut in promisiuni.

“Plec intr-un moment in care nu mi-as fi dorit. Daca sunt pentru ceva recunoscator patronului, este ca mi-a dat posibilitatea in astea trei luni sa redescopar iubirea imensa pe care suporterii acestia foarte multi o au pentru acest club in continuare”, a declarat Edi Iordanescu.

Acesta a mai spus ca au existat mai multe discutii personale cu Gigi Becali pe care n-ar vrea sa fie obligat sa le faca publice.

“Au fost discutii private, pe care nu o sa le fac publice niciodata sau sper sa nu ma duca in situatia aia pentru ca e un lucru care m-a deranjat foarte tare. Am fost bombardat cu mesaje. Este clubul dansului, sunt banii dansului, dar nu eu am plecat si nu eu mi-am dorit despartirea asta. S-a ajuns aici pentru ca a fost ceea ce si-a dorit dansul si n-are nicio legatura cu rezultatele. Am primit zeci de mesaje, le-am citit din respect pentru dansul, m-am enervat la un moment dat si am ripostat pentru ca deja erau multe mesaje. Am venit aici cu incredere, dar plec cu dezamagire”, a mai spus Edi Iordanescu.

Ramas liber de contract acesta a mai declarat ca nu are in momentul de fata nicio oferta.

“Nu am in momentul de fata nicio discutie cu nimeni. Nu am o oferta. Sub cuvant de onoare ca nu am vorbit cu nimeni de la FRF in sensul care s-a speculat", a adaugat Iordanescu.

In varsta de 43 de ani, Edi Iordanescu a preluat FCSB pe 18 august dupa etapa cu numarul cinci din CASA Liga 1.

Acesta lasa echipa bucuresteana pe locul secund dupa 15 etape, la opt puncte in urma liderului CFR Cluj.



Edi Iordanescu, ultima oara la baza din Berceni a FCSB: “Am venit cu incredere, plec cu dezamagire”. Bombardat cu mesaje din partea lui Becali: “M-am enervat si a trebuit sa ripostez”