FCSB

Edi Iordanescu, surprins de situatia de la CFR: "Nu vom intalni un adversar dezorganizat"

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Aflat in fata celui de-al doilea meci pe banca celor de la FCSB, Edi Iordanescu s-a aratat surprins de criza aparuta la rivala CFR Cluj, echipa pe care a condus-o spre titlul din sezonul precedent.

FCSB si CFR Cluj se infrunta, duminica seara de la 21:00 in Gruia, intr-un meci care il aduce pe Iordanescu in postura de rival al formatiei campioane. Pe banca CFR-ului va sta Vergil Andronache.

“Nu ma asteptam sa se intample asa ceva. S-au intamplat lucruri la nervi, dar nu este problema mea. Nu e normal pentru un club care a castigat patru campionate, care ne-a reprezentat cu cinste in cupele europene”, a spus Edi Iordanescu intr-o conferinta de presa.

Noul antrenor de la FCSB mai crede ca situatia tensionata de la CFR Cluj nu va afecta evolutia jucatorilor campioanei in meciul de duminica.

“Normal ca sunt afectati, dar cand intra pe teren se repozitioneaza rapid. Noi nu trebuie sa ne ducem pe o traiectorie gresita, sa credem ca vom intalni un adversar dezorganizat. CFR se va repozitiona, jucatorii au capacitatea de a fi la cote inalte”, a mai spus Iordanescu.

Meciul CFR – FCSB va fi live text pe onlinesport.ro, duminica, de la ora 21:00.



Edi Iordanescu, surprins de situatia de la CFR: "Nu vom intalni un adversar dezorganizat"