FCSB

Edi Iordanescu: “Scorul e pentru suporteri, punctele sunt pentru echipa”

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Antrenorul echipei FCSB a vorbit la cald dupa prima victoria record obtinuta in fata lui Dinamo.

“Nu ma asteptam. M-am gandit sa pregatim jocul cat mai bine. Ma bucur ca echipa a avut o atitudine foarte buna. Trebuie sa regasim spiritul pierdut si asta nu se poate face decat cu ajutorul suporterilor. E nevoie de timp, dar trebuie sa acceleram procesul. Sunt multe puncte de recuperat. Nu prea ne permitem pasi gresiti.

“Scorul este pentru suporteri, punctele sunt pentru echipa. Le-am cautat, le-am gasit. Un rezultat care intra in istorie. Baietii au scris o pagina frumoasa din istoria acestui derby. Am cautat sa avem mingea, initiativa. Incercam sa construim o fundatie pentru ce urmeaza dupa acest meci”, a declarat Edi Iordanescu.

“Infrangerea de la Cluj a fost dureroasa, dar nu a fost in totalitate cu realitatea. Ne-a dezavantajat terenul, am fost si naivi. Aveam nevoie de o asemenea victorie”, a mai spus tehnicianul echipei FCSB.

“Ma bucura ca au marcat ambii la debut (n.r. – Keseru si Gheorghe), ma bucura ca au marcat sase jucatori diferiti. Am nevoie de toti baietii pregatiti de lupta", a mai declarat Iordanescu.

FCSB a obtinut cel mai categoric succes din istoria confruntarilor cu Dinamo, scor 6-0, dupa ce la pauza tabela arata 4-0.

Dinamo a ramas in inferioritate numerica in minutul 37, dupa ce Steliano Filip a primit cartonasul rosu direct.



Edi Iordanescu: “Scorul e pentru suporteri, punctele sunt pentru echipa”