FCSB

Edi Iordanescu, prima varianta pentru FCSB dar nu singura. Becali: “Am solutii de antrenori mari”

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Pentru al patrulea sezon consecutiv FCSB a incheiat campionatul pe locul secund, iar Mihai Teja (foto) a platit cu postul de antrenor ratarea obiectivului.

Edi Iordanescu se afla in pole position pentru ocuparea postului vacant de antrenor principal la FCSB, dar acesta mai are contract cu Gaz Metan Medias si trei meciuri de dus la capat in playout.

Gigi Becali spune ca va purta o discutie cu Iordanescu dupa incheierea campionatului in zona playout, dar ca acesta nu este singura optiune pentru pozitia de antrenor la FCSB.

“Am solutii multe, de antrenori mari. De la ei am primit telefoane, dar pana nu vorbesc cu Edi...Acum e posibil, nu stiu, sa ma vrajeasca un antrenor din astia, ca sunt prea mari antrenori. Unul chiar e foarte mare antrenor. M-a sunat sa bem o cafea”, a spus Becali la Digi Sport.

FCSB va evolua in primul tur preliminar din Europa League in viitorul sezon al cupelor europene, drept pentru care vacanta jucatorilor va fi scurta si inceputul pregatirilor la inceputul lunii iunie.



Edi Iordanescu, prima varianta pentru FCSB dar nu singura. Becali: “Am solutii de antrenori mari”