FCSB

Edi Iordanescu, prima aparitie in calitate de antrenor al FCSB. Impresionat de patronul echipei: "M-a onorat!"

FCSB a intrat intr-o noua era dupa numirea lui Edi Iordanescu la carma echipei, una de normalitate in care patronul isi vede de atributiile lui si antrenorul echipei de ale lui. Cel putin la nivel declarativ si la cum il stim pe Edi Iordanescu asa stau lucrurile dupa o perioada in care Gigi Becali a numit la echipa mai multi antrenori pe care i-am putea numi "de carton" fara a-i jigni cu ceva pe toti acestia.

"Este o onoare, o bucurie si in acelasi timp o provocare, dar cred ca responsabilitate e cuvantul cheie. Am venit aici cu cea mai mare convingere ca noi toti uniti cu suporterii si patronul vom reusi sa facem performanta.

"Am venit sa antrenez pentru echipa, pentru jucatori. Consider ca sunt foarte talentati. E o provocare ca impreuna sa reusim. Trebuie iesire in Europa si echipa nationala. Trebuie sa recladim momentul, pentru ca nu este unul foarte bun.

Conditiile de pregatire

"Stiam in linii mari chiar daca nu am fost fizic la baza, chiar daca nu mai luasem contact cu tot ce este aici. Stiu conditiile din jurul echipei. Sunt lucruri normale, necesare. E important pentru mine sa am aceste mijloace, totul sa fie la standarde ridicate. E ceea ce ma asteptam sa gasesc.

Provocarea luptei pentru titlu

"Cred ca sunt construit pentru astfel de momente, daca va uitati la cariera mea. Daca nu era situatia asta, probabil nu mai era nevoie de mine.

Impresionat de patron

"Am fost abordat intr-o maniera care m-a impresionat si m-a onorat. Ii sunt recunoscator patronului pentru toate conditiile pe care eu le-am solicitat si domnia sa le-a acceptat. Imi doresc sa construim starea de spirit corecta, modul de lucru corect, e foarte important sa construim un mediu in care sa se lucreze la capacitate maxima, unul total profesionist care sa ajute la dezvoltarea lor si la indeplinirea obiectivelor clubului.

"Vreau sa garantez ca tot ceea ce inseamna priceperea mea, determinarea, orgoliul, ambitia le voi folosi zi de zi pentru a le transmite mai departe catre echipa. E important sa aducem lumea din nou la stadion, dar pentru asta avem nevoie de rezultate. Nu am o bagheta magica, dar cel putin ambitia, determinarea si orgoliul rapid trebuiesc schimbate.

Promisiune pentru suporteri

"Sa aibe incredere in noi, in baieti, in munca noastra, sa creada ca zi de zi vom da totul pentru a fi mai buni.

"In fotbal e greu sa oferi anumite garantii, dar atunci cand muncesti si te dedici cum trebuie, nu ai cum sa mergi decat in sus. Trebuie sa avem si putina sansa. Timpul ne va fi principalul inamic, dar doar impreuna putem reusi. Le stiu supararile, le cunosc si asteptari. Sa aiba incredere ca sunt omul potrivit pentru a regenera aceasta stare de spriti. Le garantez ca foarte multe lucruri pe care le-au digerat mai greu vor fi in mana. Imi asum tot ceea ce inseamna viata echipei si rezultatele echipei", a declarat Edi Iordanescu intr-un interviu acordat pentru FCSB TV.



Edi Iordanescu, prima aparitie in calitate de antrenor al FCSB. Impresionat de patronul echipei: "M-a onorat!"