FCSB

Edi Iordanescu inaintea debutului la FCSB: "Ma astept la un joc complicat"

FCSB primeste vizita lui Sepsi Sf.Gheorghe, luni seara, in etapa a 6-a din CASA Liga 1. Va fi primul meci al lui Edi Iordanescu pe banca ros-albastrilor.

"Ma astept la un joc complicat, cu o echipa extrem de agresiva, organizata. Sepsi a reusit o victorie si trei egaluri. Din punct de vedere mental apasa si acest lucru. In timpul scurt am incercat sa-i intelegem si pana la ora jocului speram sa facem alegerile bune pentru a aduce trei puncte extrem de importante", a spus noul antrenor al echipei FCSB.

"Am gasit entuziasm la antrenamente. Sunt sigur ca jucatorii vor sa arate cat mai mult. Imi doresc ca ei sa inteleaga ca sunt aici sa-i ajut sa producem performanta. Ma voi asigura ca sunt protejati din toate punctele de vedere, iar ei trebuie sa dea totul la joc. Ei raspund doar in fata mea.

"La Alexandru Cretu este o situatie mai complexa. Este o problema intre el si club. Trebuie clarificata la nivel de patronat.

Acesta a vorbit si despre intalnirea cu suporterii echipei.

"Am simtit foarte mult entuziasm, caldura, ca s-a creat o emulatie. E ca o scanteie care s-a aprins. Prin venirea mea cred ca s-a creat din nou o speranta. Incerc sa aduc spiritul inapoi, sa intelegem unde suntem", a declarat Edi Iordanescu.

Meciul FCSB - Sepsi este live text pe onlinesport.ro, luni seara, de la 21:30. Partida are loc pe Arena Nationala.



Edi Iordanescu inaintea debutului la FCSB: "Ma astept la un joc complicat"