FCSB

Edi Iordanescu, dorit antrenor la FCSB

Sursă foto: facebook.com/CupaRomaniei

Gigi Becali s-a hotarat in privinta antrenorul pe care vrea sa-l aduca la echipa dupa incheierea actualului sezon.

Mihai Teja va fi istorie dupa meciul cu CFR Cluj, ultimul al sezonului, iar varianta Marius Sumudica este una ce tine mai degraba de domeniul SF-ului in aceste momente.

Insusi Sumudica a spus ca nu va veni la FCSB din cauza suporterilor stelisti, acestia neuitand de trecutul sau de rapidist infocat.

Gigi Becali a anuntat luni seara ca se gandeste la varianta Edi Iordanescu, tehnician care a dus-o pe Gaz Metan Medias pe primul loc in playout.

“Ma gandesc sa am succes cu o persoana care a adus Cupa Campionilor Europeni in Romania. Din sange de ala, e ruda. Ma gandesc la Edi Iordanescu”, a declarat patronul FCSB la Digi Sport.

Acesta a dezvaluit si strategia pe care o va aplica daca Iordanescu isi va da acordul sa preia FCSB.

“Nu ma mai bag, dar ii spun asa. Jucatorii astia trebuie sa-i promovezi, trebuie sa fac bani din ei. Vlad obligatoriu in poarta, e prima conditie, dupa care Man, Tanase, Coman si Morutan pe teren. Asta e obiectivul tau, cu astia iei titlul. Nu iei titlu cu astia, pleci, vine altul. Ii pun clauza in contract, daca dupa sase luni nu e pe primul loc, afara!”, a mai declarat Becali.

Cu toate acestea, Becali a tinut sa precizeze ca Iordanescu nu este primul, ultimul sau singurul de pe lista sa pentru postul de antrenor la FCSB.



Edi Iordanescu, dorit antrenor la FCSB