FCSB

Edi Iordanescu da cartile pe fata: “Mi s-a propus din partea clubului incetarea contractului”. In ce conditii accepta sa plece

Antrenorul echipei FCSB a reactionat public dupa ultimele iesiri critice ale patronului si a explicat cum se prezinta situatia din punctul sau de vedere.

“Am venit la FCSB pentru a face personalitate si n-am in contract o clauza de spectaculozitate. Am pentru eficienta, iar istoricul ultimelor sezoane ne-a aratat ca asa se castiga campionate.

“Sunt multumit de parcurs, foarte multumit de cum au raspuns baietii pana acum in activitatea zilnica a echipei. Eu nu pot in doua luni si jumatate sa schimb obiceiuri si deprinderi de ani de zile.

“Cat voi fi antrenorul echipei, deciziile tehnice imi vor apartine in exclusivitate. Nu pentru ca sunt stapan pe banii cuiva, ci pentru ca sunt antrenor profesionist.

“Recunosc ca am fost foarte suparat si dezamagit de pozitiile constante si critice ale patronului, toate acestea in contextul in care am facut 22 de puncte din 24 posibile. Am produs opt victorii si un egal in ultimele 9 jocuri.

“Concluzia este ca mi s-a propus din partea clubului/patronului incetarea de comun acord a colaborarii. Din ce am inteles calitatea jocului reprezinta nemultumirea patronului. Feeling-ul meu este domnia sa doreste sa se ocupe personal in exclusivitate de echipa. Este dreptul dansului, chiar daca pentru mine este dezamagitor, fiindca am fost adus cu insistente si promisiuni, si am venit din calitatea de antrenor campion al Romaniei”, si-a scris Edi Iordanescu supararea pe Facebook.

Acesta mai sustine ca nu doreste despartirea de FCSB si mai spune in ce conditii va pleca de la echipa.

“Nu am venit pentru trei luni, dar totul pare lipsit de speranta si fara perspectiva. Imi dau acordul pentru incetarea colaborarii decat intr-un singur caz: incetarea unilaterala din partea clubului si achitarea clauzei de reziliere. N-am venit pentru bani, iar eu promit ca a doua zi dupa ce acei bani intra in contul meu toti vor fi directionati catre donatii, vor merge catre copii si oameni in varsta”, a mai spus Edi Iordanescu.



Edi Iordanescu da cartile pe fata: “Mi s-a propus din partea clubului incetarea contractului”. In ce conditii accepta sa plece