FCSB

Edi Iordanescu: “Avem nevoie de intariri, cu talent nu castigi campionate”. Primul nume anuntat la FCSB: “Sa vina sa ne ajute”

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

FCSB a pierdut de o maniera categorica duelul cu CFR Cluj, iar antrenorul Edi Iordanescu a subliniat ca echipa sa are nevoie de jucatori de forta pentru a mentine ritmul cu celelalte competitoare.

“Consider ca e o partida pierduta la un scor greu de digerat. Incep prin a felicita adversarul. Nu intamplator am intalnit campioana Romaniei si echipa care e detasat pe primul loc.

“Suporterilor nostri le cer scuze in numele echipe. Acesta ne este statutul in momentul asta. Ne vom bate sa prindem playoff-ul in ritmul asta.

“Prima repriza spun ca n-a fost rea, am avut 2-3 ocazii si am luat un gol pe o executie cu foarte multa sansa. Greseli foarte multe de partea noastra, greseli individuale. Un scor nedrept la pauza.

“In a doua repriza ne-am pierdut capul. Lipsa de experienta, lipsa de personalitate. Am incheiat cu patru jucatori sub 21 de ani in teren. E clar ca trebuie sa ne acoperim. Sunt jucatori talentati, dar cu talent nu castigi campionate.

“Daca reuseam sa marcam primii probabil am fi avut alt parcurs. Suprafata nu ne-a avantajat, fiind o echipa fara talie, care plimbam mingea mult. E foarte greu sa joci direct cand echipa e construita pe un anumit profil. L-am pierdut si pe Tanase care si-a legat glezna la pauza.

“Fara 3-4 jucatori cu experienta ne va fi foarte greu sa tinem ritmul si nu o spun la nervi. Experienta ne lipseste si asta ne face sa ne clatinam repede. I-am permis adversarului sa marcheze fara sa construiasca.

“Stiam la ce sa ma astept. A fost o pierdere fara Coman si Morutan. Trebuie sa ne acoperim daca vrem sa luptam pentru campionat, altfel ne va fi foarte greu. Se pierde foarte repede increderea. Banca noastra astazi era ca si gradinita.

“Keseru este unul dintre cei care trebuie sa vina sa ne ajute. Avem si noi nevoie de forta. E nevoie de putere, nu e suficient profilul asta de joc numai cu mingea. Trebuie sa poti sa castigi duelurile fizice, sa joci mai direct", a declarat Edi Iordanescu dupa infrangerea din Gruia.



Edi Iordanescu: “Avem nevoie de intariri, cu talent nu castigi campionate”. Primul nume anuntat la FCSB: “Sa vina sa ne ajute”