FCSB

Edi Iordanescu: “Asa se castiga titlurile”

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

FCSB a castigat cu gol in minutul 90+5 marcat din penalty cu Chindia, in conditiile in care a avut superioritate numerica inca din debutul partidei.

“Erau punctele pe care le doream. Sunt multe lucruri pozitive si altele mai putin pozitive.

“Daca am felicitat inainte de meci tot ce s-a intamplat la Chindia, toata munca, seara asta nu a placut deloc fotbalului si cred ca e record mondial de cate ori a intrat doctorul in teren. Nu face cinste fotbalului. Inteleg ca isi apara cauza, dar un fotbal atat de distructiv. A venit minutul de final si am luat punctele.

“Am avut ocazii in prima repriza, Olaru in repriza a doua. O echipa greu de deschis.

“A fost precipitare, pentru ca trebuia sa facem progresie mai buna, sa miscam mai mult mingea in flancuri, dar e un adversar care are cultura asta defensiva. Asa au fost majoritatea jocurilor lor. Am fost dezamagit de cum s-au desfasurat lucrurile. A fost anti-fotbal total.

“Imi place cand castigam. Am venit aici sa castigam, sa aducem puncte. Suntem dupa patru victorii. De cand sunt eu aici s-a marcat in fiecare meci. Asa se castiga si titlurile. Pentru mine erau importante punctele”, a declarat Edi Iordanescu dupa meciul cu Chindia disputat la Ploiesti.

Despre relatia cu patronul Gigi Becali

“Si daca vedem anumite lucruri diferit e normal. E patronul clubului si face ce doreste pe banii dansului.

“De ce am venit? Sa am de unde sa plec? Fanii nostri sunt curiosi de rezultate, nu de discutiile mele private cu patronul si cu MM. Tot timpul deciziile imi vor apartine mie din punct de vedere tehnico-tactic”, a comentat Edi Iordanescu.



Edi Iordanescu: “Asa se castiga titlurile”