Steaua

Edi Iordanescu ar putea bloca transferul lui Cristea la FCSB

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Gaz Metan Medias are un nou antrenor in persoana lui Edi Iordanescu, tehnician confirmat pe banca ardelenilor joi seara intr-o emisiune televizata.

“Ne-am inteles si vom face un contract pe un an si jumatate. Va raspunde de tot ce inseamna partea sportiva”, a declarat Ion Marginean, presedintele celor de la Gaz Metan, la Digi Sport.

Oficialul clubului din Medias a mai spus ca Iordanescu va avea o discutie cu fundasul Iulian Cristea, in tentativa de a-l convinge pe acesta sa continue cu Gaz Metan pana la finalul sezonului in curs.

Edi Iordanescu si Cristea vor avea o discutie, apoi vom vedea ce se intampla. Eu sunt convins ca el a semnat deja cu FCSB pentru la vara, dar nu ar fi mai bine sa ramana la noi, sa ne ajute sa mergem in playoff si apoi sa plece la Steaua”, a mai spus Marginean.

Cristea a devenit tinta numarul unu a ros-albastrilor in perioada de transferuri din iarna mai ales dupa ce antrenorul Mihai Teja a fost instalat la FCSB.Edi Iordanescu ar putea bloca transferul lui Cristea la FCSB