FCSB

Edi Iordanescu anunta sanctiuni dupa cele trei goluri primite la Hunedoara: “O mentalitate pe care nu pot s-o accept”

FCSB a avut emotii la Hunedoara in saisprezecimile Cupei Romaniei in fata unui adversar din Liga 3 care a avut puterea sa revina de la 0-3 si sa trimita partida in prelungiri. In cele din urma echipa mai bine cotata s-a impus, cu 5-3, insa aceasta nu a sters supararea antrenorului Edi Iordanescu.

“E o calificare si ramane o calificare, insa lucrurile nu s-au desfasurat cum mi-as fi dorit. Pana in minutul 60 am aratat ca putem fi competitivi, responsabili, ca putem face ceea ce trebuie. Dupa minutul 60 am iesit la rampa cu o mentalitate pe care eu n-am mai vazut-o, nu pot s-o diger si nu pot s-o accept. Probabil au vazut ca e stadionul plin si au zis sa mai prelungeasca agonia. Nu accept asa ceva.

“Echipa va suporta, vor plati cu totii. Nu accept asa si nu tolerez. Cand ai 3-0 cu o echipa din al treilea esalon, daca iti pleaca antrenorul de pe banca trebuie sa ai mentalitatea sa rezolvi meciul. Vor plati financiar, vor suporta consecintele. Eu am venit si mi-am luat un angajament. Ei trebuie sa demonstreze ca joaca la un club mare si cine nu suporta presiunea inseamna ca nu-si are locul aici. Sper ca astfel de accidente sa nu se mai repete.

La randul sau, mijlocasul Constantin Budescu a tras un semnal de alarma.

 “Sa ne punem un semn de intrebare pentru cele trei goluri primite, dar ramane o calificare", a spus Budescu dupa primul meci ca titular de la revenirea la FCSB.



Edi Iordanescu anunta sanctiuni dupa cele trei goluri primite la Hunedoara: “O mentalitate pe care nu pot s-o accept”