FCSB

Edi Iordanescu a plecat de la FCSB

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Antrenorul Edi Iordanescu a renuntat sa mai conduca destinele echipei FCSB dupa criticile din ultima perioada venite din partea patronului Gigi Becali.

Iordanescu a renuntat chiar si la clauza pe care o avea in contract pentru rezilierea unilaterala a contractului doar sa nu mai lucreze cu Becali.

"FCSB anunta ca a ajuns la un acord cu Edward Iordanescu pentru incetarea contractului, fara pretentii financiare din partea niciuneia dintre parti.

“Echipa noastra a obtinut, cu tehnicianul in varsta de 43 de ani pe banca, un numar de sapte victorii, doua rezultate de egalitate si o infrangere in Liga 1, precum si calificarea in optimile de finala ale Cupei Romaniei.

“Clubul nostru ii multumeste pentru implicarea si efortul depus in conducerea echipei si ii doreste mult succes in continuare!", se arata in comunicatul celor de la FCSB.

Despartirea fusese confirmata de insusi Gigi Becali.

“Ne-am inteles. A zis ca nu vrea nimic in plus. Doar munca lui. Am vrut sa-i dau banii si pe luna decembrie, dar nu a vrut. Am vrut sa-i dau banii pana la finalul contractului, dar nu a acceptat. Am apreciat asta. Bravo lui. A cerut 500.000, dar si-a dat seama ca mai avea cateva luni de contract”, a declarat Becali la gsp.ro

In varsta de 43 de ani, Edi Iordanescu a preluat FCSB pe 18 august dupa etapa cu numarul cinci din CASA Liga 1.

Acesta lasa echipa bucuresteana pe locul secund dupa 15 etape, la opt puncte in urma liderului CFR Cluj.



Edi Iordanescu a plecat de la FCSB