FCSB

Dynamo Kiev a renuntat la amicalul cu FCSB dupa o declaratie controversata a lui Gigi Becali

Sursă foto: https://twitter.com/DynamoKyiv/

Patronul echipei FCSB si-a dat cu parerea in stilul binecunoscut despre razboiul din Ucraina, cu referinte despre celebrul Batalion Azov care lupta in Mariupol.

"Vreti sa spun ce stiu eu? Pe Zelenski l-a pus un mare miliardar care are gruparea Azov. Aia sunt nazisti. Miliardarul ala e evreu si lumea se minuneaza ca el a facut gruparea nazista Azov. Stiu eu", a declarat Gigi Becali la postul Romania TV.

O declaratie care nu le-a cazut deloc bine celor de la Dynamo Kiev care intreprind in aceasta perioada un turneu prin Europa de partide amicale.

Printre adversare se numara si FCSB, pe care ucrainenii o numisera chiar Steaua, dar acum amicalul acesta e istorie.

Dynamo Kiev a renuntat la partida din cauza declaratiilor lui Becali considerate inacceptabile, astfel ca vor intalni in schimb pe CFR Cluj.

"Conducerea considera inadmisibila declaratia patronului FCSB despre regimentul ucrainean Azov si nu vede cum ar fi posibil sa se dispute acest meci", se arata intr-un comunicat al clubului Dynamo Kiev.

Dincolo de declaratiile lui de multe ori in afara oricarei logici, Gigi Becali a fost printre primii care a sarit in ajutorul refugiatilor ucrainean trimitand autocarul echipei FCSB in nordul tarii pentru a-i transporta pe acestia la Bucuresti sau Galati, unde a inchiriat un hotel intreg pentru acestia.

In plus, la baza din Berceni a clubului FCSB au fost gazduiti jucatorii echipei U19 a celor de la Dynamo Kiev.

Aceasta e o realitate si trebuie sa spunem adevarul, dar la fel de bine e stiut ca omul nu se poate abtine si de multe ori vorbeste gura fara el, pe romaneste fie spus.

In ortodoxia pe care o practica Becali se numeste "vorbire in desert".



Dynamo Kiev a renuntat la amicalul cu FCSB dupa o declaratie controversata a lui Gigi Becali