FCSB

Duckadam vorbeste de plecarea lui Coman de la FCSB: "Ar fi greu"

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Helmuth Duckadam, presedintele de imagine al echipei FSCB, a vorbit luni seara despre posibilitatea despartirii de atacantul Florinel Coman.

“Decat in Spania la o echipa mica unde sa nu joci cum au patit altii, mai bine in America. Orlando e un oras frumos, aproape de Miami, si salariul nu e rau deloc”, a comentat Helmuth Duckadam la Digi Sport.

Oficialul FCSB mai crede ca echipa ar resimti eventuala despartire de Coman, insa spune ca transferul nu trebuie facut pentru o suma sub zece milioane de euro.

“Va fi greu fara el, fara Man, dar asta e viata. Daca e oferta buna, ii dai drumul in perioada asta, dar nu sub zece milioane de euro. Este tanar si poate creste”, spune Duckadam.

Presa americana a anuntat ca negocierile pentru transferul lui Florinel Coman la Orlando City se vor relua dupa sarbatorile pascale.

Oferta americanilor pentru Coman este de 9 milioane de euro si 40 de procente dintr-un viitor transfer, suma pe care Gigi Becali ar agrea-o doar daca suma va fi platita integral si nu in transe.



Duckadam vorbeste de plecarea lui Coman de la FCSB: "Ar fi greu"