FCSB

Duckadam ofera amanunte de la negocierile dintre Argaseala si oficialii MapN

Helmuth Duckadam a oferit in cursul zilei de marti amanunte importante din cadrul discutiilor care au avut loc in spatele usilor inchise intre reprezentantii FC Steaua, echipa de fotbal a lui Gigi Becali, si cei ai Ministerului Apararii Nationale, reprezentand CSA Steaua.

“La terminarea turului se vor pune din nou la masa negocierilor si cred ca se va transa intr-un fel sau altul pentru ca e neplacut ce s-a intamplat la ultimul meci de campionat”, a spus Duckadam la Dolce Sport.

“Am vorbit cu domnul Argaseala. Noi trebuie sa respectam hotararea judecatoreasca si apoi sa vedem ce pretentii au dansii. Trebuie sa fie niste pretentii justificate si normale, iar ultimul cuvant sau primul cuvant il va avea patronul nostru Gigi Becali. Deocamdata nu s-au discutat sume de banii”, a completat presedintele de imagine al clubului FC Steaua.

Potrivit portarului legendar din finala CCE de la Sevilla echipa Steaua este un brand si va continua sa existe indiferent de hotararea care va fi luata pana la urma in cazul numelui, palmaresului si culorilor.

“Cred ca echipa va continua intr-un fel sau altul. Nu se poate incheia dintr-odata pentru ca Steaua are un brand. In Romania nu ne mira nimic si n-ar fi exclus sa ne scoata din Ghencea. Am mai fost plecati prin tara si n-a fost rau deloc”, a completat Argaseala.



Duckadam ofera amanunte de la negocierile dintre Argaseala si oficialii MapN