FCSB

Duckadam crede ca CSA Steaua o sa dispara din cauza crizei de coronavirus

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Helmuth Duckadam, eroul Stelei in finala Cupei Campionilor Europeni de la Sevilla, este de parare ca echipa finantata de Ministerul Apararii Nationale in Liga a 4-a are toate sansele sa dispara in viitorul apropiat.

"Voi credeti ca Armata o sa se mai gandeasca dupa aceasta criza sa sustina CSA-ul? Ma refer la echipa lor de fotbal? Vor putea sa isi faca echipa doar asa cu pusti, dar sa mai sustina salarii la echipa de seniori, nu o sa mai vedeti. Si sponsorii de pe acolo se vor retrage, iar de patron nici nu se pune problema sa apara", a declarat Duckadam pentru Prosport.

"Trebuie sa ai puterea sa recunosti ca acest proiect sustinut de Armata a fost un esec total", mai crede fosta glorie a Stelei.

Duckadam se numara printre fostii stelisti care au ales sa ramana in tabara FCSB, echipa care pana in 2017 s-a numit FC Steaua Bucuresti.

CSA Steaua, formatie infiintata de Ministerul Apararii Nationale, evolueaza pentru al treilea sezon consecutiv in Liga a 4-a, ratand doi ani la rand promovarea spre esalonul al treilea neajungand nici macar la barajul inter-judetean.



Duckadam crede ca CSA Steaua o sa dispara din cauza crizei de coronavirus