FCSB

Drepturile de televizare, adevaratul motiv al rupturii dintre Becali si Dragomir?

Din scandalul monstruos dintre Dumitru Dragomir si Gigi Becali ies la iveala noi detalii. Motivul pentru care Becali ar dori indepartarea lui Dragomir din functia de presedinte al LPF este legat de drepturile de televizare, patronul din Ghencea dorind sa negocieze individual contractul, in timp ce seful Ligii insista ca sistemul sa ramana acelasi.
Audienta maxima pe care clubul din Ghencea o face nu este recompensata pe masura. Cel putin asa crede Gigi Becali, care anul trecut a incasat doar 2 milioane de euro, dupa ce Steaua a incheiat pe locul sase.

Din acest motiv, patronul Stelei ar vrea ca echipa din Ghencea sa negocieze individual, pentru a ceda drepturile catre Pro TV, care i-ar oferi o suma mult mai mare.

"Clanul Becali vrea sa puna mana pe Liga si l-a bagat la inaintare pe Gigi. Miza o reprezinta drepturile TV, pe care el vrea sa le dea la Pro TV si Sport.ro, cu care are o intelegere", a spus Marian Iancu pentru Cancan.

Grupul format din RCS-RDS si Antena 1 mai detine drepturile de televizare pentru inca un sezon, iar apoi va avea loc o licitatie. Din cate se pare, Dragomir ar vrea sa cedeze drepturile unui alt consortiu, care ar urma sa le transmita in pay per view.

In acest moment, campioana Ligii I primeste 3.2 milioane de euro din drepturile TV, in timp ce ocupanta locului doi incaseaza 2.5 milioane de euro.

Onlinesport


Drepturile de televizare, adevaratul motiv al rupturii dintre Becali si Dragomir?