FCSB

Dragomir baga frica in Reghecampf

Presedintele LPF Dumitru Dragomir a declarat, miercuri, ca nu crede ca Laurentiu Reghecampf va ramâne în functia de antrenor la Steaua trei ani, precizând ca daca îl supara într-o seara pe finantatorul Gigi Becali în dimineata urmatoare îsi cauta serviciu.

"Gigi Becali nu o sa aiba rabdare cu Reghecamp trei ani. O sa-l apuce însa paltonul (n.r. - pe antrenorul Laurentiu Reghecampf), pentru ca a facut echipa buna si o sa aiba rezultate. Dar daca îl supara într-o noapte pe Gigi Becali, dimineata îsi cauta de serviciu", a spus Dragomir.

Oficialul Ligii considera ca Gigi Becali a procedat corect refuzând sa îl vânda pentru opt milioane de euro pe Vlad Chiriches, fundas despre carte spune ca "este cel mai bun produs al fotbalului românesc din ultimii doi-trei ani". "Chiriches face în jur de zece milioane si atunci e bine ca a ramas în campionatul nostru înca un an. Cu toate ca eu sunt de principiul ca daca nu prinzi trenul care trebuie e greu dupa aia. Chiriches daca pleaca nu o sa fie rezerva niciodata. Sincer, nici eu nu l-as fi dat pe opt milioane, sa zicem de la opt în sus poate îl dadeam. E cel mai bun produs românesc din ultimii doi-trei ani, e un jucator cu niste calitati formidabile", a mentionat presedintele LPF.

În opinia lui Dragomir lupta pentru titlul de campioana în noul sezon se va da între Steaua, CFR Cluj si FC Vaslui, dar nu exclude nici Rapid si Dinamo, doua echipe care "joaca bine atunci când nu fac valuri".

"Renan asta cu asta se lauda? Ca i-a dat mingea printre picioare lui Ronaldinho? El sa joce fotbal, sa alerge, sa dea goluri. Asta ne mai trebuia în campionatul nostru, un circar"
Dumitru Dragomir

Actionarul majoritar George Copos a primit o suma de bani în urma rezilierii contractului fostului antrenor, Razvan Lucescu, este de parere Dumitru Dragomir. "Ma asteptam sa se înteleaga pentru ca sunt prieteni de familie. Oricum, a luat el (n.r. - George Copos) ceva fara sa stim noi, asa ca nu va temeti. E baiat destept Copos, nu e vreun fraier. Iar Razvan nu a gresit ca s-a dus în Qatar, dupa parerea mea si-a atins scopul", a explicat Dragomir.

În ceea ce priveste situatia tensionata de la Dinamo dintre jucatori si antrenorul Dario Bonetti, Dragomir a spus: "La Dinamo trebuie sa se rupa pisica în doua. Ori jucatorii fac ce spune Bonetti, ori îl dau pe Bonetti afara. Dar repede, pâna încep pregatirea".



Dragomir baga frica in Reghecampf