FCSB

"Dorodan", noul model de antrenor la FCSB

Pentru cine n-a inteles cum stau lucrurile la FCSB, Gigi Becali a mai explicat o data, cu subiect si predicat, despre importanta antrenorului de fotbal in viziunea lui.

Asta pentru cei care inca se intreaba de ce la FCSB nu ajung antrenori precum Dan Petrescu, Edi Iordanescu, Cosmin Olaroiu sau chiar Marius Sumudica.

La FCSB sunt preferati “Dorodanii”, indiferent ca-i cheama Andone, Vintila, Andronache, Petrea sau Todoran.

Vorbind intr-o conferinta de presa despre iminenta numire a lui Marius Sumudica la rivala CFR Cluj, Gigi Becali a expus o intreaga sa-i spune filosofie, cu ghilimelele de rigoare, despre rolul antrenorului in fotbalul romanesc.

“Si el (n.r. - Sumudica) se bucura ca pleaca la CFR, se duce la echipa campioana, are mai multe sanse. Si eu am dat Slava Domnului, dar sa spun de ce.

“De ce sa dau eu 600.000 cu taxe si sa nu dau 60.000 cu taxe? Domnul face, nu fac ei. O sa vedem ce fac ei anul asta, cand o sa ne intarim noi mai tare, o sa vedem noi ce fac.

“S-a demonstrat in lume ca antrenorul conteaza in proportie mare, au demonstrat-o astia la Chelsea. Noi acum vorbim de Romania, nu vorbim de jucatori de mare valoare care sa inteleaga ce spune antrenorul. Luam si noi de colo, de colo.

“Vorbim de jucatori care asculta ce spune antrenorul si fac ce cred ei. Mai sunt si razvratiti. In Romania eu spun ca antrenorul conteaza 60 la suta, numai ca la mine este altfel.

“Nu este asa. La mine este...pot sa aduc 7000 de antrenori, cei mai buni din lume, dar daca nu merit, nu primesc. Il aduc pe Dorodan... Todoran, si primesc. Cand n-am meritat, stie Domnul, n-am primit”, a declarat Becali.

Cu alte cuvinte, jucatorul roman nu merita un antrenor cu experienta pentru ca nu prea nu are calitate, ori in realitate Becali e intr-o eroare majora.

Tocmai ca antrenorul prin experienta si metodele de pregatire poate ridica un jucator de la un nivel de mediocritate spre inalta performanta.



"Dorodan", noul model de antrenor la FCSB