FCSB

Dinu Todoran inaintea debutului cu FCSB in Conference League: "Obiectivul e calificarea in grupe"

Antrenorul echipei FCSB considera ca diferenta de valoare fata de Sahtior Karagandy este una mare, dar cu toate acestea atrage atentia ca jucatorii sai trebuie sa fie atenti pentru a evita o surpriza nedorita.

"Debutam intr-o noua competitie, Conference League. Obiectivul nostru este sa ajungem in grupele acestei competitii.

"Este o presiune mare pe noi, dar este o presiune pozitiva. Ne dorim sa castigam, sa imbunatatim si coeficientul, dar din punct de vedere al meu suntem favoriti.

"Intalnim o echipa care este foarte bine organizata, este foarte determinata, este in timpul campionatului, dar, din punctul meu de vedere, ca valoare suntem peste cei de la Karagandi.

"Trebuie sa fim suta la suta conectati la acest meci. Nu este un meci usor. O sa avem si aportul suporterilor. Sper sa vina cat mai multi suporteri sa ne incurajeze din primul si pana in ultimul minut.

"Am urmarit adversarul, diferenta este mare. Trebuie sa fim atenti mai ales pe faza defensiva, sa nu le dam nicio sansa, iar pe faza de atac sa fim atenti la finalizare", a declarat Dinu Todoran intr-o conferinta de presa.

De patru ani FCSB n-a mai ajuns in grupele unei competitii europene.Dinu Todoran inaintea debutului cu FCSB in Conference League: "Obiectivul e calificarea in grupe"