FCSB

Din rau in mai rau. FCSB s-a umplut de penibil cu Voluntari

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Antrenorul Gigi Becali a gresit grav partitura si dirijorul Vergil Andronache a mai contabilizat o infrangere pe banca FCSB, echipa mai aproape de retrogradare decat de titlu dupa cinci etape.

Cu cinci debutanti in primul "11", dintre care patru sub 20 de ani, FCSB a fost victima sigura in fata celor de la FC Voluntari.

Ilfovenii au bifat primul succes din acest sezon, cu 3-1, pe terenul din Trivale unde FCSB isi consuma istoria fara identite prin fotbalul romanesc

Doua goluri facute cadou, dintre care primul la 35 de secunde de la startul partidei.

Asa am trait FCSB - Voluntari

Nici cel mai negru scenariu nu putea arata mai rau de atat pentru echipa lui Gigi Becali.

La prima actiune de atac Voluntariul a deschis scorul prin Tira dupa o eroare a fundasului Botezatu, un debutant la FCSB.

Trecusera doar 35 de secunde de la primul fluiera al arbitrului cand tabela din Trivale era modificata.

Mare ocazie pentru FCSB in minutul 17 la reluarea polonezului Gikiewicz putin pe langa poarta.

Sansa imensa de 2-0 pentru Voluntari ratata de catre Deac in minutul 31. Sut pe langa poarta singur cu portarul Vlad.

In cele trei minute suplimentare ale primei reprize fiecare echipa a trecut pa langa gol. FCSB prin Serban si Capatana pentru oaspeti dupa o faza de contraatac.

Partea secunda a debutat galopant cu doua goluri in primele sase minute.

Mai intai FCSB a egalat prin Coman dupa o faza de contraatac pornita de la o recuperare la centrul terenului. Era minutul 49.

Doua minute mai tarziu Voluntari revenea la conducere prin Ricardinho. Ajuns in postura de varf, fundasul dreapta al ilfovenilor a marcat dintre fundasii centrali ai ros-albastrilor.

Dezastrul pentru FCSB s-a conturat in minutul 67 cand Botezatu si-a inscris in propria poarta la centrarea lui Capatana de pe flancul drept. Un meci de cosmar pentru tanarul jucator la debutul in Liga 1.

Caseta tehnica

FCSB: 99.Vlad - 70.Belu, 73.Marc, 31.Botezatu, 3.Pantiru (7.Coman-46') - 25.Perianu, 23.Popescu - 14.Moutinho (10.Tanase-65'), 30.Ardelean (20.Vina-40'), 22. Serban - 27.Gikiewicz.

FC Voluntari: 1.Mitrev - 22.Ricardinho, 28.Balaur, 3.Armas, 23.Vlad - 11.Capatana, 25.Gorobsov, 8.Gheorghe - 98.Costin (97.Benzar-72'), 20.Tira, 7.Deac (59.Popadiuc-63').

Cartonase galbene: Marc (10'), Vina (45'), Botezatu (48'), Gikiewicz (85'), Serban (87') / Ricardinho (19'), Gorobsov (74')

Arbitru: Adrian Comanescu (centru).



Din rau in mai rau. FCSB s-a umplut de penibil cu Voluntari