FCSB

Dica vrea sa schimbe sistemul la Steaua

Steaua se dueleaza duminica seara (21:00) pe teren propriu cu FC Botosani intr-un meci din etapa a 8-a din Liga 1 Betano, iar tehnicianul Nicolae Dica anunta ca vrea sa schimbe sistemul de joc in viitorul apropiat.

“Intalnim o echipa buna a campionatului nostru. Se apara foarte bine in propria jumatate si joaca foarte mult pe contraatac, cu jucatori de viteza pe benzi, un atacant foarte bataios. Important este ca noi sa fim pregatiti mental, pentru ca trebuie sa castigam in campionat”, a spus antrenorul Nicolae Dica intr-o conferinta de presa.

“Pentru mine este important campionatul, dar nu inseamna ca in grupele Europa League doar ne vom prezenta. Imi doresc sa ajungem in primavara europeana, dar important ramane campionatul. Balasa se pregateste separat, dar Budescu este apt suta la suta si vom conta pe el la meciul cu Botosani”, a adaugat Dica.

Schimba sistemul

“M-am gandit sa schimb sistemul de jos, dar nu-l poti schimba de la o zi la alta. Iti trebuie timp si sper ca la un moment sa reusesc sa-l schimb. Sunt variante pentru 3-4-1-2 sau 4-3-3”, a mai spus Dica.



Dica vrea sa schimbe sistemul la Steaua