FCSB

Dica: “Trebuie sa mai castigam un joc pentru calificare”

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Nicolae Dica este de parere ca FCSB nu trebuie se culce pe o ureche si ca mai este nevoie de o victorie pentru asigurarea calificarii in primavara europeana a Europa League.

“Deocamdata nu suntem calificati. Trebuie sa mai castigam un joc, dar baietii merita felicitati. Am inceput jocul foarte bine, am avut cateva ocazii in primele 30 de minute. Pe tranzitia pozitiva ne-au pus probleme cei de la Beer-Sheva. In partea secunda ne-am retras mai mult, dar le-am cerut jucatorilor sa tinem mai mult de minge la centrul terenului. A intrat Bizonul si am reusit sa marcam. Pe final am primit acel gol, dar important este ca am castigat meciul”, a spus Dica dupa meci la Telekom Sport.

“Obiectivul nostru principal este de a castiga campionatul. N-am renuntat la campionat. Este foarte greu de ajuns intr-o finala de Europa League. Eu am fost aproape ca jucator si din pacate n-am reusit. Sper ca in cel mai scurt timp o echipa din Romania sa ajunga acolo. Noi trebuie sa intram cu aceeasi atitudine si disciplina tactica in meciul cu Timisoara”, a adaugat tehnicianul stelist.

FCSB isi mentine procentajul de suta la suta in Europa League dupa 2-1 in deplasare cu Hapoel Beer-Sheva.

Harlem Gnohere a marcat ambele goluri ale Stelei in Israel, in timp ce pentru gazde a redus din diferenta Cuenca.



Dica: “Trebuie sa mai castigam un joc pentru calificare”