Steaua

Dica prefateaza duelul cu Hajduk

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Nicolae Dica, antrenorul de la FCSB, a prefatat intr-o conferinta de presa prima mansa a dublei cu Hajduk Split din turul 3 preliminar al Europa League.

“Pentru a ne impune trebuie sa facem un joc perfect. Important este ca dupa meciul de maine seara noi sa fim cei care vom castiga. Trebuie sa fim constienti ca va fi o partida foarte grea. Hajduk este o echipa buna, foarte agresiva pe teren propriu. O echipa ofensiva, cu talie. Daca vom castiga vom lua o optiune importanta pentru calificare”, a spus Dica.

In ceea ce priveste starea precara a gazonului de la Split, care a avut de suferit din cauza festivalului Ultra Europe (n.r. - un fel de Untold al Croatiei), Dica nu se arata preocupat de acest aspect.

“Suntem obisnuiti pe un teren mai rau. Am jucat ultimele doua meciuri pe un astfel de teren”, a spus tehnicianul stelist cu referire la gazonul Arenei Nationale.

Partida Hajduk Split – FCSB va fi live text pe onlinesport.ro, joi seara, cu incepere de la ora 21:45.Dica prefateaza duelul cu Hajduk