FCSB

Dica: "Trebuie sa castigam toate meciurile ramase, nu am obtinut nimic"

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Nicolae Dica a rasuflat usurat dupa un meci mai putin reusit de echipa lui in derby-ul cu CFR Cluj. Stelistii au obtinut in extremis un 1-1 dupa golul lui Bogdan Planic din prelungiri.

"Nu a fost un joc spectaculos, a fost un joc in care noi am incercat sa nu riscam foarte mult si sa nu le dam sanse de contraatac. Am incercat sa nu pierdem mingile in zona centrala, pentru ca acolo sunt foarte periculosi. In mare parte ne-a reusit, a venit apoi acea executie a lui Djokovic si a trebuit sa riscam. Am fost inspirat cu Planic varf langa Alibec, dar cred ca puteam reusi mai mult pe faza ofensiva. Important este ca suntem in continuare pe primul loc, depindem doar de noi. Nu am simtit ca am pierdut campionatul, pentru ca cei de la CFR aveau doar un punct in plus", a declarat Dica intr-o conferinta de presa.

"Deocamdata titlul nu e castigat in proportie de 70 la suta. Mai avem trei meciuri importante si sa luam fiecare joc in parte, sa dam totul si doar asa putem castiga campionatul".

"Budescu are unele probleme la genunchi. In ultima saptamana a avut doua zile in care s-a antrenat separat. Sper sa castigam campionatul si sa ne indeplinim obiectivul cu el in teren".

"Daca ne gandim ca am egalat de doua ori in prelungiri, in playoff, putem spune ca am fost norocosi. La Cluj am facut o repriza mai buna decat ei, dar astazi rezultatul e unul echitabil".

"Eu il vad pe Planic si la antrenament. Cand se duce in atac are executii, chiar daca este fundas. Am decis sa-l trimit atacant pentru ca are talie si ma bucur ca am fost inspirat".

"Cele doua deplasari sunt foarte importante si foarte grele. Ne asteapta o deplasare foarte grea la Iasi, sa muncim foarte mult la antrenament in aceasta saptamana. Important e sa ramanem la doua puncte in fata celor de la CFR pe masura trecerii etapelor".

"Craiova poate fi intr-adevar arbitrul pentru titlu. Sper si imi doresc ca cei de la Craiova sa joace foarte bine si sa scoata un rezultat pozitiv".



Dica: "Trebuie sa castigam toate meciurile ramase, nu am obtinut nimic"