FCSB

Dica trage semnalul de alarma la FCSB

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Antrenorul Nicolae Dica s-a declarat nemultumit de greselile comise de jucatorii sai in primul amical din 2018, pierdut de FCSB in fata ucrainenilor de la Olimpik Donetk, scor 1-2.

"Sunt multumit de felul cum s-au daruit baietii in antrenament. Ramane sa vedem in campionat daca am facut bine ce s-a intamplat in aceasta perioada in Turcia. Nu sunt multumit de acest prim meci. Imi doream sa reusim mai multe pe faza ofensiva. Am facut greseli mari pe faza defensiva, pe doua mingi pierdute in zona centrala si am primit doua goluri. Speram sa reusim sa remedim aceste erori. Este doar un joc amical si nu putem sa-l luam ca pe un reper", a spus Dica intr-o conferinta de presa.

Tehnicianul stelist a mai declarat ca i-a folosit in primul 11 pe Gnohere si Alibec fortat de absentele mai multor jucatori si ca aceasta formula nu se va repeta in meciurile oficiale.

"Va fi foarte greu pentru ca sunt doi atacanti. In meciurile din campionat avem nevoie de un jucator in spatele atacantului care sa destabilizeze echipa adversa, sa se demarce mult intre linii. Ii avem acolo pe Budescu, pe Tanase. I-am folosit pe cei doi pentru ca nu aveam alte solutii", a declarat Dica.

"Alibec s-a pregatit foarte bine, dar nu doar el si restul jucatorilor. Se vede o schimbare in bine la el si e un lucru bun. A avut o atitudine buna si la acest joc, ma bucur foarte mult pentru el. S-a suparat pe arbitru pentru ca fundasii adversi l-au calcat de mai multe ori pe tendoane. Eu sunt multumit de atitudinea pe care a avut-o", considera Dica.

Probleme de efectiv

Dica a explicat si care este situatia medicala a mai titularilor de drept care au lipsit la primul meci din 2018.

"Avem probleme cu Budescu. Acum doua zile i s-a umflat genunchiul. Pintilii va reveni in cantonamentul din Spania, la fel si Tanase. Acum trei zile si Teixeira a facut o tendinita. Accidentarea lui Balasa este mai veche. Nu stiu daca-l vom putea avea in primele zile din Spania. Va face un RMN maine pentru a vedea daca mai are probleme unde a avut ruptura", a dezvaluit antrenorul celor de la FCSB.



Dica trage semnalul de alarma la FCSB