FCSB

Dica: “Sunt un om norocos, dar daca mai traiesc un asemenea meci…”. Ce spune despre adversarul din playoff

Nicolae Dica, antrenorul FCSB, vede partea plina a paharului dupa returul castigat cu Hajduk Split prin golul marcat de Harlem Gnohere in minutul 90+3. FCSB va juca in playoff-ul Europa League cu Rapid Viena.

“O partida pe care am dominat-o. Am reusit sa avem o posesie buna, am reusit sa deschidem scorul. Din pacate la 1-0 n-am reusit sa fructificam din ocaziile avute. A venit golul lor la singura ocazie, dar important e ca am crezut in continuare, baietii au crezut si am marcat acel gol in minutul 93”, a spus Dica la conferinta de presa.

“Am obtinut o calificare. Este lucrul cel mai important. In repriza secunda jocul a fost unul bun, iar cei de la Hajduk ne-a dat un singur gol la singura lor ocazie. Pe faza ofensiva daca luam decizia corecta pe contraatac puteam sa mai marcam goluri. Sa vedem partea buna si sa nu cautam lucrurile negative asa cum facem noi deobicei. Echipa marcheaza goluri, iar in patru meciuri de Europa League am primit doar un singur gol”, a mai spus Dica.

“Rapid Viena este un adversar puternic pentru noi. Vom avea sanse egale. Suntem o echipa din Romania, nu suntem Barcelona sau Real Madrid. Am intrat intens finalul, dar ma bucur ca am reusit sa castigam. Se pare ca sunt un om norocos, dar daca mai traiesc meciuri ca acesta…”, a adaugat tehnicianul stelist.

FCSB a invins-o pe Hajduk Split, cu 2-1 (0-0), prin dubla lui Gnohere. Pentru Hajduk Split egalase Said cu zece minute inaintea finalului, iar la 1-1 echipa croata era calificata. Gnohere a intors insa soarta calificarii cu o lovitura de cap in minutul 90+3.



Dica: “Sunt un om norocos, dar daca mai traiesc un asemenea meci…”. Ce spune despre adversarul din playoff