FCSB

Dica: “Sunt favorit sa fiu demis”

Nicolae Dica a vorbit, vineri, intr-o conferinta de presa, despre al doilea sezon pe care il incepe in calitate de antrenor la FCSB, de aceasta data un antrenor cu acte in regula dupa obtinerea licentei PRO.

“Venim dupa o perioada buna, unde ne-am antrenat foarte bine. Am avut meciuri amicale cu echipe puternice, unde ne-am prezentat bine. Vine primul meci din campionat si imi doresc sa aratam la fel de bine ca in amicale. Intalnim o echipa Astra cu un antrenor nou si multi jucatori. Ne va astepta un meci foarte greu cu Astra. Imi doresc sa fim mai uniti, sa dam suta la suta si doar impreuna putem avea rezultate bune”, a spus Dica.

“Anul asta e la fel. Sunt favorit sa fiu demis din primele etape, nu e nicio problema. Exista o clauza in contract, sa-mi fie platit salariul daca voi fi demis. Nu s-a pus problema de bani, am pus-o asa pentru mine. Am avut clauza si la Pitesti. Sa-mi asigur scaunul? Mi-l asigur daca am rezultate”, a adaugat Dica.

“Nimeni nu-mi dadea sanse sa rezist mai mult de cinci etape anul trecut si iata ca am stat un an de zile. La fel si la Astra acum cu Maldarasanu. Nu s-a schimbat nimic dupa ce am luat licenta PRO. Nu era nicio problema pentru mine, altii aveau o problema cu mine. Probabil acei contestatari vor fi mai putini acum”.

“Vom vedea daca reusim sa mai aducem jucatori, daca nu vom reusi am mare incredere oricum in jucatorii pe care ii avem in lot. Gnohere este ok din punct de vedere medical, fizic nu este inca suta la suta pregatit. Depinde de el daca va fi gata la meciul cu Dinamo”.

“Primul obiectiv este intrarea in grupele Europa League si imi doresc sa reusim. Am pierdut un jucator, pe Budescu, foarte important pentru noi, care in momentele dificile avea executie”.



Dica: “Sunt favorit sa fiu demis”