FCSB

Dica: “Simt ca am omorat pe cineva si trebuie sa fiu decapitat”

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Nicolae Dica a vorbit, vineri, intr-o conferinta de presa de momentele dificile pe care le traieste in aceasta perioada la FCSB.

Dupa doua infrangeri la rand, cu Concordia Chiajna si U Craiova, Dica se vede pus la zid si considera ca se afla in cel mai dificil moment de cand a preluat echipa ros-albastra.

“Foarte multa lume a spus ca trebuia sa plec dupa jocul de la Craiova. Am motivele mele pentru care am ramas. Eu sunt cel care decide cine intra pe teren, cine va fi schimbat la jocul de maine seara (n.r. - cu FC Voluntari)”, a spus Dica.

“Nu sunt omul care sa renunt usor. De cand am venit la Steaua, acesta este cel mai dificil moment. Era usor sa renunt, era simplu, dar sunt un om puternic si cred ca pot duce echipa pe primul loc. Acum ma simt ca si cum am omorat pe cineva si trebuie sa fiu decapitat”, a adaugat tehnicianul stelist.

FCSB nu va putea miza pe sapte jucatori la meciul cu Voluntari, cinci fiind accidentati si alti doi suspendati. Din aceasta cauza Dica anticipeaza un duel echilibrat contra ilfovenilor, dar spune ca formatia sa n-ar avea nicio scuza sa nu castige partida.

Meciul FCSB – Voluntari este live text pe onlinesport.ro, sambata seara, de la ora 21:00.



Dica: “Simt ca am omorat pe cineva si trebuie sa fiu decapitat”