FCSB

Dica se apara si raspunde criticilor: “Suntem pe 15 in Europa la posesie”

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Nicolae Dica a tinut sa raspunda celor care l-au criticat dur dupa ratarea titlului cu FCSB.

“Au fost multi care s-au luat de noi, ca Steaua n-a jucat nimic, ca nu si-a creat actiuni. Eu ma uit la statistici si vad altceva. Steaua e echipa cu cele mai multe goluri marcat, cele mai putine primite si cu cea mai buna posesie. Si totusi s-a spus ca nu facem absolut nimic la antrenament, ca nu jucam spectaculos”, a spus Dica la Digi Sport.

Potrivit antrenorului stelist, FCSB ar ocupa locul 15 intr-un clasament al echipelo europene la capitolul poseia balonului, topul fiind completat de Manchester City, campioana Angliei.

FCSB efectueaza un stagiu de pregatire la Poiana Brasov pana pe 28 iunie, apoi in perioada 1-14 iulie echipa ros-albastra va merge in Olanda, unde va sustine si patru meciuri amicale extrem de tari.

In primul joc, pe 7 iulie, FCSB va evolua contra lui Ajax Amsterdam, urmand ca doua zile mai tarziu sa infrunte pe PAOK Salonic, castigatoarea Cupei Greciei, echipa lui Razvan Lucescu. FC Bruges este a treia adversara, dar data amicalul nu a fost inca stabilita. Cel din urma adversar va fi anuntat ulterior.



Dica se apara si raspunde criticilor: “Suntem pe 15 in Europa la posesie”