FCSB

Dica ramane realist: "Sansele sunt in continuare egale". Ce l-a nemultumit in Slovacia

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial

FCSB a castigat mansa tur cu Dunajska Streda in Conference League (turul 3 preliminar), dar antrenorul Nicolae Dica vede in continuare egalitate la capitolul sanse de calificare in playoff.

"In retur ne asteapta o partida poate mai grea decat in aceasta seara, pentru ca intalnim o echipa buna.

"Trebuie sa ramanem concentrati 100% pe retur pentru ca nu am obtinut absolut nimic cu victoria din aceasta seara. Trebuie sa ramanem concentrati pe meciul retur 100% sa il castigam.

"Trebuie sa fim pregatiti pentru ca intalnim o echipa puternica, s-a vazut in aceasta seara, sansele de calificare sunt egale in continuare", a declarat Nicolae Dica intr-o conferinta de presa.

Antrenorul echipei FCSB mai crede ca jucatorii sai au facut un meci bun la Streda, cu exceptia finalului de partida cand gazdele au dominat in pofida omului in minus.

"Per total a fost o repriza buna. Apoi am facut un pas inapoi, ceea ce nu trebuia sa se intample, dar am avut reactie dupa, am reusit sa marcam gol, a venit si acel cartonas rosu pentru ei.

"Sunt nemultumit de ultimele 20 de minute pentru ca in momentul in care am fost cu un om in plus trebuia sa punem presiune mai mare pe adversar, sa reusim sa marcam si golul doi. Dar, per total sunt multumit ca am reusit un rezultat pozitiv", a mai spus Dica.

Tamm a marcat unicul gol al meciului cu Dunajska Streda dupa o centrare din lovitura libera.

Returul se joaca pe Arena Nationala peste o saptamana.

In cazul calificarii in playoff cei de la FCSB vor intalni invingatoarea dublei dintre Viking Stavanger (Norvegia) si Sligo Rovers (Irlanda), avand un culoar favorabil pentru prezenta in grupele Conference League.



Dica ramane realist: "Sansele sunt in continuare egale". Ce l-a nemultumit in Slovacia