FCSB

Dica: “Puteam chiar sa castigam”

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Nicolae Dica a acuzat erorile majore comise de jucatorii sai in aparare si a laudat reactia echipei care a revenit de la 0-2 salvand in extremis remiza in prelungiri.

“Era unul din meciurile in care nu ne-a intrat nimic. Pacat ca am suferit pe faza defensiva, am facut doua greseli mari la cele doua goluri ale lui Dinamo. Daca egalam mai repede cred ca puteam sa si castigam”, a declarat Dica dupa meci.

“Este o greseala colectiva la golul doi, nu dau vina pe un jucator anume. Au fost mai multe greseli in lant. Nu trebuia sa-l lasam pe Torje acolo pe contraatac”, a adaugat tehnicianul stelist.

Teixeira

"Suntem tristi ca n-am reusit sa facem trei puncte. Nu stiu ce a cerut Hanca la arbitru, stiu ca am marcat si ma bucur pentru echipa, am muncit foarte mult. Nu e usor sa facem meci egal azi dupa meciul cu Lazio. Cred ca vom ajunge foarte bine in playoff", a spus marcatorul golului de 2-2.

Dinamo a condus cu 2-0 dupa golurile lui Pesic si Torje, insa FCSB a salvat remiza pe final prin reusitele lui Man si Teixeira, ultimul chiar in prelungiri.



Dica: “Puteam chiar sa castigam”