FCSB

Dica, prima reactie dupa plecarea de la FCSB. Mesaj curajos pentru Becali

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Nicolae Dica nu mai este de facto antrenorul echipei FCSB si ramane o chestiune de timp pana cand contractul va fi reziliat de drept.

De acum fostul antrenor al ros-albastrilor din ultimul an si jumatate a oferit, duminica seara, prima reactie dupa despartirea de FCSB.

"Am decis ca o sa plec, desi inca n-am reziliat. Eram hotarat sa o fac inca de aseara (n.r. - dupa infrangerea 0-2 cu CFR Cluj). Nu stau sa ma leg de o suma de bani pentru a ramane la Steaua. Am considerat ca e mai bine sa renunt la bani, pentru ca mi s-a intins o mana de ajutor cand m-au chemat la Steaua", a spus Dica la Telekom Sport.

Acesta regreta ca nu a apucat sa-si ia la revedere de la jucatori, acestia intrand direct in vacanta dupa meciul cu CFR Cluj.

"Asta e viata de antrenor. Am plecat pentru ca am considerat ca e mai bine pentru echipa sa vina altcineva in locul meu. Sa faca mai mult decat am putut eu. Eu l-am sunat aseara pe Gigi Becali si i-am spus ca nu a procedat corect fata de mine si ca o sa ma sune peste 2-3 ani sa vin inapoi la Steaua. Mi-a zis ca o sa ma ia din nou la Steaua daca voi avea rezultate", a mai spus Dica.



Dica, prima reactie dupa plecarea de la FCSB. Mesaj curajos pentru Becali