FCSB

Dica, prezentat oficial la Steaua

Nicolae Dica a fost prezentat oficial, vineri, in postul de antrenor la Steaua. Alaturi de acesta a mai fost prezent secundul principal Viorel Tanase si directorul sportiv Mihai Stoica.

"Pentru mine este o onoare sa antrenez aceasta echipa. Mi-am dorit, dar nu credeam ca se va intampla asa repede. Ma bucur ca am ajuns la acest club, voi munci cat voi putea de mult pentru a indeplini obiectivele, voi munci cu dragoste pentru club. Pot sa promit ca jucatorii vor da totul pe teren cu mine antrenor", a spus Dica intr-o conferinta de presa.

"Nu cred ca este o mare problema ca nu am toti jucatorii la reunire. Mai asteptam 2-3 jucatori. Nu este o problema ca jucatorii vor veni in 4-5 zile. Normal ca m-am gandit la presiunea care ma asteapta la Steaua. Mi-a fost greu sa ma despart de grupul format la Pitesti. Stiu unde am venit si stiu ce se cere la Steaua. Conteaza si experienta pe care am avut-o ca secund la Steaua", a adaugat noul antrenor al Stelei.

Dica a semnat pe un an de zile si obiectivul este castigarea campionatului.

Viorel Tanase

"Sunt onorat si fericit ca am ajuns la cel mai titrat club din Romania. Sunt constient ca am venit la un club mare, un club cu obiective mari si sper sa avem impreuna rezultate", a spus antrenorul principal al Stelei in acte.

MM Stoica

"Suntem in discutii pentru aducerea unui fundas central. Mai departe doar Gigi Becali stie ce se mai poate intampla. Suntem foarte aproape de transferul lui Constantin Budescu. Pana acum i-am transferat doar pe Junior Morais si Ionut Larie", a spus si directorul sportiv Mihai Stoica.



Dica, prezentat oficial la Steaua