FCSB

Dica prefateaza returul cu Dunajska: "Nu-mi e frica de adversar"

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial

Nicolae Dica a vorbit, miercuri, intr-o conferinta de presa, despre returul pe care FCSB il va disputa joi seara, de la 20:30, pe teren propriu cu Dunajska Streda, in turul 3 preliminar al UEFA Conference League.

"Ne asteapta o partida mult mai grea ca in meciul tur, pentru ca i-am simtit ca sunt o echipa buna, puternica, cu jucatori de calitate de la mijlocul terenului in sus.

"E o echipa care joaca un fotbal ofensiv, agresiv. Noi trebuie sa fim pregatiti pentru acest lucru, cred ca trebuie sa facem un joc defensiv foarte bun pentru a scoate un rezultat pozitiv.

"E clar ca jucatorii trebuie sa respecte ce am lucrat tactic la antrenamente. Trebuie sa avem atitudine, cum am avut in majoritatea jocurilor de cand am revenit la echipa. Si unitate, pentru ca asta imi doresc la echipa mea. Doar impreuna putem scoate rezultate pozitive.

"Meciul de maine este foarte important pentru toata lumea. Conteaza foarte mult acest lucru, pentru ca vin bani din Europa, putem sa asiguram bugetul pentru un an de zile. Apoi ne vom concentra pe campionat.

"Nu imi e frica de adversar, pentru ca stiu ca am pregatit foarte bine jocul, jucatorii au fost concentrati la antrenamente. Am incredere in baietii mei si cu siguranta o sa facem o treaba buna", a spus Nicolae Dica.

FCSB a castigat mansa tur, in deplasare, cu 1-0, si porneste cu prima sansa la calificarea in playoff.

Un playoff in care ros-albastrii vor intalni, daca se califica, pe Viking Stavanger din Norvegia sau pe Sligo Rovers din Irlanda.



Dica prefateaza returul cu Dunajska: "Nu-mi e frica de adversar"