FCSB

Dica: “Nu trebuie sa ne multimim cu putin. Incercam calificarea in Champions League”

Nicolae Dica spune ca Steaua nu se va culca pe o ureche dupa calificarea in playoff-ul Champions League si va forta calificarea in grupe.

“Avem ca obiectiv calificarea in grupele Champions League, ne bucuram ca am ajuns in playoff. Avem un lot valoros, probabil vom aduce si alti jucatori, dar nu ne-am schimbat obiectivul. Nu trebuie sa ne multumim cu putin, sa muncim in continuare si sa incercam intrarea in Champions League”, a spus Dica intr-o conferinta de presa.

“Toata lumea vrea sa ne bata, suntem cea mai buna echipa din campionat, avem cele mai multe trofee si toti joaca impotriva noastra cu o alta atitudine. Pana la meciul cu Sporting mai avem trei meciuri importante. Avem o sansa si cat de mica este aceasta sansa vom incerca sa profitam de ea”, a adaugat Dica.

Despre meciul de campionat cu Chiajna

“Suntem in fata unui meci de campionat, un meci important pentru noi. Obiectivul principal este de a castiga campionatul. Intalnim o echipa care nu a inceput prea bine campionatul, de asta au si schimbat antrenorul. Este o echipa care speculeaza jocul pe contraatac si cu siguranta vor avea o alta atitudine cand joaca cu noi. Asa se intampla cu toate echipele pe care le intalnim”, crede Dica.



Dica: “Nu trebuie sa ne multimim cu putin. Incercam calificarea in Champions League”