FCSB

Dica: "Voi avea o discutie cu patronul. Nu e ok ce a spus despre mine"

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Nicolae Dica a reactionat cu un mesaj echilibrat dupa infrangerea cu CFR Cluj si spune ca va avea o discutie cu patronul Gigi Becali, dupa ce acesta i-a cerut public demisia.

"Scorul este mincinos, pentru ca ne-am creat foarte multe ocazii si n-am reusit sa marcam. A venit acel gol al lor din nimic. A doua repriza am dominat de la un capat la altul si, chiar in zece oameni, am ratat 5-6 ocazii", a spus Dica dupa meci.

"Ce a cerut patronul? Nu stiam. Voi avea o discutie cu dansul. Timp este pentru ca se vor injumatati punctele si vor ramane trei, dar vom vedea ce va fi de la anul. Veti vedea in zilele urmatoare daca voi continua", a adaugat antrenorul celor de la FCSB.

UPDATE

"Nu este ok ce a spus patronul echipei. Ar trebui sa se gandeasca la familia mea care se uita la televizor si sufera", a adaugat Dica la conferinta de presa.

"Au fost momente in care am vrut sa plec si am avut oferta sa plec, dar am ramas pentru ca am avut dorinta mare sa castig campionatul cu Steaua. Stiu foarte bine sa-mi motivez jucatori. Eu vin din teren, nu vin din tribuna si stiu cum au lucrat antrenorii cu mine", a mai spus Dica.

FCSB termina anul pe locul doi la sase puncte distanta de CFR Cluj.



Dica: "Voi avea o discutie cu patronul. Nu e ok ce a spus despre mine"