FCSB

Dica nu se gandeste la penalty-uri: “Sper sa ne calificam in 90 de minute”

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Nicolae Dica, antrenor celor de la FCSB, spune ca nici macar nu ia in calcul posibilitatea ca returul cu Hajduk Split sa nu fie transat in timpul regulamentar si nu se gandeste deloc la eventuale prelungiri.

“O partida foarte importanta pentru noi, cu un adversar dificil. In tur a fost un meci de lupta si cred ca acelasi lucru se va intampla si maine seara. Intalnim o echipa cu talie, o echipa agresiva si cu siguranta vom avea o partida foarte grea. Ei sunt foarte buni la fazele fixe, fiind jucatori foarte inalti. Au cinci jucatori de peste 1.85. Trebuie sa le dam foarte putine faze fixe si sa facem marcaj”, a declarat Dica intr-o conferinta de presa.

“Sper ca gazonul sa arate mai bine ca in ultima partida cu Iasi. Oricum ar arata gazonul, noi trebuie sa fim pregatiti, sa dam totul pe teren, sa luptam pentru fiecare minge si sa reusim sa ne calificam. Trebuie sa avem rabdare la posesie. Pe faza ofensiva in ultimii 35 sa luam actiuni unu contra unu si, daca vom face ceea ce am facut la Medias, vom avea ocazii de a marca si vom marca. Important e ca noi sa castigam. Nu am exersat penalty-uri si nici nu m-am gandit ca am putea ajunge la 11 metri. Sper sa transam calificarea dupa 90 de minute”, a adaugat tehnicianul stelist.

FCSB si Hajduk se dueleaza, joi seara, de la 21:30, in mansa secunda a turului 3 preliminar din Europa League.

In tur, la Split, a fost 0-0.



Dica nu se gandeste la penalty-uri: “Sper sa ne calificam in 90 de minute”