FCSB

Dica nu se gandeste la demisie. Spune ca FCSB e pe drumul cel bun, in campionat!

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

FCSB a incasat zece goluri in doua meciuri de la Silkeborg, iar antrenorul Nicolae Dica spune ca n-a mai trait niciodata o asemenea umilinta.

Cu toate acestea tehnicianul de la FCSB nu se gandeste sa renunte si spune ca obiectivul principal ramane campionatul.

“E greu sa dai explicatii dupa un asemenea joc foarte slab. Am pierdut din nou cu acelasi scor din tur. Asteptam mai mult de la jucatorii mei, asteptam o reactie, dar din pacate n-am reusit sa facem o partida buna.

“Cei de la Silkeborg ne-au marcat la primele lor ocazii. Poate aveam o sansa daca marcam si noi la 0-2. Pentru mine este o umilinta ce s-a intamplat in cele doua jocuri cu Silkeborg. Sunt foarte dezamagit. N-avem nicio scuza.

“Nu vreau sa cataloghez jucatorii. Am o parere despre lotul pe care il am la dispozitie. Pana la urma acestia sunt jucatorii. Am reusit o calificare in grupe care era aproape pierduta cand am venit. Sper ca in campionat sa obtinem in continuare victorii. Dezastrele sunt altele, cand iti pierzi casa, ca e razboi in Ucraina. La fotbal ai ocazia ca la trei zile sa-ti iei revansa fata de toata lumea.

Despre o eventuala demisie

“Nu m-am gandit. Eu sunt alaturi de jucatori. Obiectivul principal este sa obtinem victorii in campionat si suntem pe un drum bun. Fac un apel catre fani ca trebuie sa inteleaga, toata lumea e dezamagita, dar ei trebuie sa fie in continuare alaturi de echipa. Jucatorii au nevoie de ei. Fac un apel la unitate, sa fie alaturi de echipa.

"Cand am venit la FCSB nu s-a impus ca obiectiv calificarea in grupele Conference League si am reusit sa ne calificam. Inseamna ca obiectivul a fost indeplinit. Acesta e nivelul nostru in acest moment, din pacate", a declarat Dica dupa meciul cu Silkeborg de la Bucuresti.



Dica nu se gandeste la demisie. Spune ca FCSB e pe drumul cel bun, in campionat!