FCSB

Dica: “Nu s-a decis campionatul in acest meci”

Nicolae Dica este de parere ca titlul nu este nici pe departe jucat dupa remiza, scor 1-1, cu CFR Cluj pe Arena Nationala in etapa a 24-a din sezonul regulat.

“Imi doream sa castigam, dar la cum am aratat in prima repriza nu am avut nicio sansa sa castigam. Am suferit in linia de mijloc. In a doua repriza am dominat, am avut o posesie buna, ne-am creat cateva ocazii, am egalat. Este bine ca cei de la CFR Cluj nu s-au distantat”, a spus Dica dupa meci.

“Nu mai conteaza daca a fost sau n-a fost penalty. Important e ca am egalat. Trebuie sa trecem cat mai repede peste acest joc, ne asteapta meciuri foarte grele in campionat. CFR nu ne-a surprins cu nimic, stiam ce joaca, dar din pacate noi n-am reusit sa facem prea multe pe faza ofensiva”, a adaugat Dica.

Normal ca sunt emotii la fotbal. Cand nu mai avem emotii inseamna ca n-avem ce sa mai cautam la fotbal. Ne ducem acasa si stam cu berea in fata. Mai sunt multe meciuri de jucat si nu s-a decis campionatul in seara aceasta”, a concluzionat tehnicianul ros-albastrilor.



Dica: “Nu s-a decis campionatul in acest meci”