FCSB

Dica: “Nu neglijez campionatul"

Desi admite ca o eventuala calificare in grupele Champions League ar reprezenta o performanta uriasa la cei doar 37 de ani ai sai, antrenorul Nicolae Dica nu neglijeaza campionatul si vrea victoria in partida cu nou-promovata Juventus Bucuresti.

“Eu nu pun pe plan secund partida cu Juventus Bucuresti. Asa cum am mai spus, pentru mine este important campionatul. Trebuie sa ramanem aproape de CFR Cluj si sunt sigur ca ne asteapta o deplasare grea cu Juventus. Il cunosc foarte bine pe Oprita, trebuie sa fim concentrati si sa dam totul pe teren. Vom avea probleme, daca nu vom avea o atitudine foarte buna”, a spus Dica intr-o conferinta de presa.

Antrenorul Stelei a explicat si motivul pentru care a operat toate cele trei modificari dupa prima repriza a disputei cu Astra Giurgiu de etapa trecuta.

“N-am vrut sa am un conflict cu Tanase. Ii spusesem ca-l bag la pauza, apoi doctorul a venit si mi-a spus ca Balasa nu mai poate continua si ca nu trebuie sa riscam. Asa am decis atunci, sa risc cu trei schimbari la pauza cu gandul ca nu se va intampla nimic nedorit in repriza a doua. Am vazut ca au aparut tot felul de comentarii. A fost decizia mea pe care mi-am asumat-o, asa am gandit eu, sunt un antrenor mai tanar, mai cu putina experienta fata de altii”, a spus Dica.

Budescu refacut!

“Budescu a revenit la antrenamente alaturi de echipa. In functie de ce va simti si el vom vedea daca va fi in teren la meciul cu Sporting. Cu Balasa nu exista nicio sansa, el are o ruptura in zona unde a mai fost accidentat”, a mai declarat tehnicianul stelist.



Dica: “Nu neglijez campionatul"