FCSB

Dica, nervos dupa meciul de la Arad: “Am facut-o si pe asta cu trei rosii”

FCSB a scapat printre degete victoria in deplasarea de la Arad, cu UTA, in prima etapa din grupele Cupei Romaniei.

Echipa pregatita de Nicolae Dica a revenit de la 1-0 si a condus pana in prelungiri, cand UTA a egalat in tripla superioritate numerica.

Bouhenna, Radunovici si Tavi Popescu au fost eliminati de la FCSB in ultimele sapte minute de joc.

“Consider ca am facut un joc bun. Am primit gol la primul loc sut pe poarta, dar important e ca baietii au avut reactie si am reusit sa intoarcem rezultatul. I-am bagat in joc dupa ce am primit primul si al doilea cartonas rosu.

“Nu mi s-a parut ok ce s-a intamplat in seara aceasta. Benga trebuie sa ia patru galbene nu doua si nu i se da al doilea galben. Sunt prea nervos acum dupa meci, dar din pacate asta e fotbalul. Avem si VAR-ul asta, dar nu stiu cand intervine.

“N-o facusem pe asta pana acum, dar am facut-o acum cu trei rosii. Mi-a placut atitudinea echipei, mi-a placut curajul lor. Pacat ca nu am reusit sa castigam. Daca nu luam inca un cartonas rosu, cred ca reuseam sa castigam.

“Avem obiectivul in campionat sa castigam, avem trei victorii, asta inseamna ca suntem pe drumul cel bun.

“Orice jucator pana in iarna trebuie sa incerce sa dea totul atunci cand intra pe teren.

“Meciul cu Sepsi va fi foarte important pentru noi. Vom intra in zona de playoff, daca vom reusi sa castigam”, a declarat Nicolae Dica dupa 2-2 in deplasare cu UTA.

Pop si Postolachi au marcat pentru gazde, in timp ce reusitele celor de la FSCB au apartinut lui Radunovic (penalty) si Radaslavescu.

In Grupa B din Cupa Romaniei s-a mai disputat meciul FC Buzau – FC Botosani 0-1, iar joi se mai disputa partida Otelul Galati – CS Mioveni.



Dica, nervos dupa meciul de la Arad: “Am facut-o si pe asta cu trei rosii”